DKC Services

DKC Services

Veel gestelde vragen

Wanneer moet ik mijn BTW aangifte indienen?

De BTW aangifte moet steeds ingediend zijn tegen de 20e dag na het einde van het kwartaal. Het eerste kwartaal (januari tot en met maart) moet dus ingediend én betaald zijn tegen 20 april, het tweede kwartaal (april tot en met juni) moet ingediend én betaald zijn op 20 juli, het derde kwartaal (juli tot en met september) dient in orde te zijn tegen 20 oktober en het laatste kwartaal (oktober tot en met december) dien je in orde te brengen tegen ten laatste 20 januari van het volgende jaar.

Vergeet ook zeker niet je klantenlisting tijdig in orde te brengen (voor 31 maart).


Waar vind ik mijn aanslagbiljet in de personenbelasting terug?

Al je ingekohierde aanslagbiljetten in de personenbelasting kan je makkelijk online opvragen op www.myminfin.be. Log in met uw identiteitskaart en je vindt onder documenten alle voorgaande aanslagjaren terug. Je kan deze makkelijk downloaden in PDF.


Wanneer moet ik mijn jaarrekening neerleggen bij de Nationale Bank van België?

Indien je een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebt dien je binnen de maand na je algemene vergadering de jaarrekening neer te leggen bij de Nationale Bank van België. De datum van je algemene vergadering vind je terug in de oprichtingsakte van je vennootschap.

 

Een vraag die niet is opgenomen in onze lijst?

Stel hem snel via dit formulier en we beanwtoorden uw vraag zo spoedig mogelijk!